Home / Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Houtbewerking in de breedste zin van het woord met aandacht voor uw persoonlijke wensen, daar gaat het bij ons om. U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod van producten en diensten. Enkele voorbeelden zijn:

  • een traditionele of moderne boot, al-dan-niet naar originele tekening
  • restauratie van uw (zeil)boot of plezierjacht
  • een tuinhuis, schuur of garage volledig aangepast aan uw situatie
  • paardenstallen of ander onderkomen voor (hobby)vee
  • tuinpoorten en -hekken

We staan er voor open om voor U dit houten maatwerk te realiseren.

Kwaliteit staat voorop

We leveren bij voorkeur geen product dat al kant-en-klaar in de markt is te verkrijgen. Toch voldoet een massaproduct in sommige gevallen. Een tuinhuis kan af-fabriek al heel dicht in de buurt van uw houtwens komen. Daarom geven we wel de mogelijkheid tot het leveren, aanpassen en installeren van massaproducten.

Kwaliteit staat bij Geronimo Woodwork voorop. Onze persoonlijke aandacht voor elke klant, onze betrouwbare werkwijze en de lange levensduur van ons houtwerk zijn daarvoor het beste bewijs. We zeggen niet voor niets: "wij realiseren uw houtwens voor het leven".

Eigen werkplaats

Geronimo Woodwork beschikt over een ruime werkplaats, voorzien van zowel traditionele als moderne gereedschappen. Bovendien is onze houtopslag geklimatiseerd, zodat we garant kunnen staan voor een constante kwaliteit van de gebruikte materialen.